Universitatea

Prima pagină
Universitatea
Proiecte europene

BRING IT

BRING IT este un proiect de instruire adresat angajaților din regiunea București - Ilfov, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Obiectivul său este de a susține adaptabilitatea angajaților din domeniul operării introducerii, validării și prelucrării de date din societăți comerciale private de tip Instituții Financiare Nebancare (IFN) și Societăți de Servicii și Investiții Financiare (SSIF) la noile cerințe de pe piața de profil din regiunea București - Ilfov, cu scopul îmbunătățirii nivelului de competitivitate și a poziției la locul de muncă.

În cadrul acestui proiect se vor realiza cursuri de formare ca operator introducere, validare și prelucrare date.

Parteneri în acest proiect sunt: ACZ Consulting, UFB, ISIRP.

Obiective proiect

Cursuri

Galerie foto

Achiziții publice în cadrul proiectului
30.04.2012 - Anunț pentru invitație participare la licitația de achiziții echipamente IT în cadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene BRING IT (descarcă .pdf)
30.04.2012 - Anunț pentru invitație participare la licitația de achiziții echipamente mobilier în cadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene BRING IT (descarca .pdf)

Practica - primul pas pentru cariera ta

Universitatea Financiar Bancară din București participă cu 30 de studenți în cadrul proiectului finanțat din fonduri europene POSDRU/90/2.1/S/61811 "Practica - primul pas pentru cariera ta" și coordonat de Agenția pentru Dezvoltare Regională București - Ilfov (www.adrbi.ro).

Acest proiect îi vizează pe studenții care termină studiile universitare - de licență sau masterat - și cărora li se facilitează o mai rapidă inserare în piața muncii, prin activități de consiliere și orientare profesională, practică și promovarea relațiilor de parteneriat între instituțiile academice și mediul de afaceri.

În cadrul acestui program, de la UFB participă 30 de studenți. Aceștia lucrează în practică în instituții precum BCR, Banca Transilvania sau SC Boștină & Associates Financial Consulting SRL.

Ultimul update în 04 iunie 2012