Universitatea

Universitatea Financiar Bancară din București are în derulare parteneriate cu firme din piața privată (bănci, instituții financiare, companii etc.), în cadrul cărora studenții UFB beneficiază de programe de practica în domeniul financiar-bancar.

Totodată, studenții UFB pot participa la programe de practică platite în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.
Obiectivul acestuia este de a ajuta tinerii să se integreze mai ușor pe piața muncii. Proiectul se numește POSDRU/90/2.1/S/61811 "Practica - primul pas pentru cariera ta", și studenții de la UFB participă la stagii de practică desfășurate la firme precum BCR, Banca Transilvania sau SC Boștină & Associates Financial Consulting SRL.

Stagiile de practică pot consta în diverse tipuri de activități - de la implicarea studenților în programele de fidelizare a clienților până la lucrul în domeniul financiar de pe poziții de junior, alături de profesioniștii în domeniu.
Studenții care participă la acest proiect de practică bancară sunt plătiți pe perioada derulării proiectului.
De asemenea, studenții participanți la programul de practică au posibilitatea de a fi angajați de către companiile respective.

Vrei să te înscrii și să faci practică? Trimite un email la secretariat.fmf@ufb.ro și transmite-ne datele tale de contact (nume, prenume, anul, telefon și email) și proiectul care te interesează (în acest caz, menționează numele proiectului de față: "Practica - primul pas pentru cariera ta"). Te vom contacta și îți vom spune dacă mai sunt locuri disponibile, la care dintre firmele partenere incluse în proiect și care va fi programul de practică.

UFB Tutor - UFB Mentor

Programul UFB de integrare a studenţilor din UFB Tutor se derulează cu ajutorul implicării studenţilor din anii terminali, dar şi a profesorilor şi a membrilor Asociaţiei Alumni UFB (Asociaţia Absolvenţilor UFB.
Cu ajutorul partenerilor noștri, derulăm un program prin care experţi din sistemul financiar-bancar devin mentori pentru studenţii care se află în ultimul an şi care doresc să înveţe cât mai mult de la profesionişti în domeniu.

Ultimul update în 04 iunie 2012