Ştiri şi evenimente

Prima pagină
Ştiri şi evenimente
Festivitatea de absolvire promoția 2013

Vineri, 28 iunie 2013, la sediul Universităţii Financiar Bancare din Bucureşti, str. Negru Vodă nr. 3, sector 3 (clădirea BNR nr. 4), a avut loc Festivitatea de Absolvire – Promoţia 2013 a Facultăţii de Management Financiar.

La festivitate au fost prezenţi profesori al universităţii, invitaţi din cadrul sistemului bancar cu care universitatea a demarat programe de colaborare, precum și studenţi şi absolvenţi.

Festivitatea a fost deschisă de doamna Rector Prof. Univ. Dr. Dorina Poanta, care a felicitat absolvenții pentru efortul depus pe parcursul studiilor universitare. De asemenea, au luat cuvântul profesori din cadrul Facultăţii de Management Financiar şi invitaţi speciali din cadrul sistemului financiar-bancar.

S-au înmânat premii studenţilor cu rezultate foarte bune pe parcursul anilor de studii, precum şi o diplomă de excelenţă UNIVERSITĂȚII NAȚIONALE DE ARTĂ TEATRALĂ ȘI CINEMATOGRAFICĂ “I.L. CARAGIALE” pentru implicarea în educarea viitorilor finanţişti ai Universităţii Financiar Bancare.Cu ocazia finalizării studiilor promoţiei 2013, Universitatea Financiar Bancară demarează înscrierile pentru anul universitar 2013-2014.

Absolvenţii de liceu sunt aşteptaţi la sediul universităţii pentru înscrieri.

Festivitatea a fost urmată de o sesiune foto și de un mic cocktail.

Ultimul update în 03 iulie 2013