FMF

Prima pagină
FMF
Despre FMF

Facultatea de Mangement Financiar (FMF) este structura universitară cu cea mai îndelungată tradiţie universitară din cadrul UFB, de peste 13 ani, şi reprezintă nucleul în jurul căruia s-a construit UFB.

Facultatea de Management Financiar din cadrul UFB pregătește absolvenți în domeniul Finanțe, specializarea Finanțe-Bănci, cursuri de zi cu durata de 3 ani.
Peste 8000 de specialiști în domeniul Finanțe-Bănci au fost formați în cei 18 ani de existență universitară a UFB.

Corpul profesoral este de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între specialişti din domeniul financiar-bancar şi cercetători ştiinţifici. Din corpul profesoral al UFB au făcut și fac parte în continuare profesioniști recunoscuți în sistemul financiar-bancar din România.

Cursurile facultăţii au caracter interactiv, cu accentul pus pe latura practică. UFB pune la dispoziţia studenţilor laboratoare de cercetare dotate cu tehnică de calcul de ultimă generaţie.
UFB derulează programe educaţionale şi de cercetare universitară în parteneriate cu alte universităţi şi centre de cercetare importante din Europa, precum şi schimburi de studenţi şi profesori.

Studenţii beneficiază de programe de practică la bănci şi instituţii financiare cu care avem parteneriate sau proiecte în acest sens. Totodată, studenţii UFB fac practică în cadrul unui program cu finanţare din fonduri europene.
UFB a înfiinţat grupe de excelenţă, numite "Student Smart Plus", pentru studenţii cu rezultate foarte bune pe durata anilor de studii, care vor beneficia de oferte de muncă adresate lor.
UFB oferă burse de studii pentru studenţii cu rezultate remarcabile. UFB are în fiecare an universitar studenţi străini din ţări membre UE şi extracomunitare.

Ultimul update în 04 iunie 2012