News and Events

Homepage
News and Events
Conferința: "De ce unele organizații - Companii, țări, uniuni de state - performează și altele nu? Perspective economice și financiare"

Conferinţa a avut loc joi, 4 aprilie 2013, şi a fost organizată de Universitatea Financiar Bancară în parteneriat cu Advanced Thinking Innovation. Conferința l-a avut ca invitat pe domnul Cristian MATEI, unul dintre specialiștii recunoscuți la nivel mondial în Leadership și Management Strategic.

Domnul Cristian Matei deține o dublă certificare ca Master Black Belt în Lean Six Sigma - îmbunătățirea performanțelor proceselor în organizații, din partea Grupului ALSTOM (Elveția/Franța), și Six Sigma Academy (SUA). În anul 2011 a primit la Londra premiul special din partea IQPC (International Quality and Productivity Center), pentru contribuția adusă la nivel mondial în îmbunătățirea performanțelor organizațiilor.

La eveniment au participat reprezentanţi ai Băncii Naţionale a României, ai altor instituţii financiar-bancare, dar şi ai unor firme de prestigiu din mediul de afaceri.

Evenimentul a adus în faţa participanţilor informaţii de top privind:
- evaluarea la nivel mondial a problemelor fundamentale cu care se confruntă organizaţiile astăzi;
- tendinţele şi încercările pentru rezolvarea acestor probleme;
- soluţii practice în îmbunătăţirea performanţelor pentru mediul de afaceri.

Manifestarea organizată la UFB a avut ecouri în presa scrisă şi online (citiți aici articolul).

Conferinţa a fost prima manifestare de acest tip din cadrul unui şir de manifestări şi cursuri care vor fi oferite de către UFB în parteneriat cu Advanced Thinking Innovation. Lista propunerilor de cursuri şi workshop-uri poate fi consultată aici.

Last updated on 25 march 2013